Slide background
Ervaar het eens om als echte piloot een echte B737NG te vliegen
+
Slide background
Echte Procedures Uitvoeren!
Checklisten Afwerken!
+
+
Slide background
Meld je aan voor deze fantastische ervaring,
en wordt een piloot voor een dag !
+
+

Pilot 41 Day

737NG Simulator

pilot41day_737ng_simulator (7)

De Boeing 737NG simulator die opgesteld staat is een natuurgetrouwe nabootsing van een echte cockpit van de Boeing 737NG (800 series).

Alles werkt net zoals in de echte cockpit, de bediening van de schakelaars, systemen en instrumenten zijn allemaal aan boord en kunnen volledig werkend worden gebruikt.

Dit alles bestaande uit losse componenten die met zorg en passie tot een betrouwbaar werkende simulator zijn opgebouwd en waarbij het gevoel is “as real as it gets”. U heeft nu de mogelijkheid om zelf plaats te nemen in deze cockpit en deze te gebruiken voor training doeleinde waaronder Recurrency, MCC voorbereiding, CRM-training, RAW-data vliegen en procedure trainer.

Iedere piloot in opleiding krijgt bij ons de aandacht en begeleiding die nodig is om tot goede resultaten te komen.

Je kunt natuurlijk alleen instappen als aankomende piloot of met zijn tweeën om gezamenlijk te trainen in het vliegen en procedures te oefenen, denk hierbij aan het vliegen van een ILS, VOR/NDB approach tot het plotseling uitvallen van een motor kort na het opstijgen met minimale V1 snelheid. Aanwezig is een instructor station bestaande uit twee touch screens waarin diversen scenario’s zijn te programmeren zoals o.a. weather presets en systeem failures onder verschillende condities.

Kortom , een waardevolle mogelijkheid die je aangeboden word om je reeds opgedane kennis en ervaring op niveau te houden en gereed te zijn als het moment daar is.

Blijf “current” ook na je opleiding, houd je “skills” up to date !

De kosten worden bepaald door de duur dat er gebruik gemaakt wordt van de simulator en de eventuele begeleiding.

Een vol uur vliegen met de Boeing 737NG simulator kost u € 60,- per/uur dit is zonder begeleiding/operator en er van uitgaande dat u enige kennis en ervaring heeft met het vliegen van de 737NG (dit ter beoordeling van de simulator operator).

Als u instructie wilt krijgen tijdens uw vlucht, dan betaalt u € 25,- per/uur extra. Dit kunt u aangeven tijdens de boeking zodat wij kunnen regelen dat er tijdens uw vlucht een operator aanwezig is in de cockpit. Optioneel is het ook mogelijk om een ervaren piloot/instructeur te boeken (vraag naar de mogelijkheden hiervan).

p41d_page2

Vervolg je training nu in onze simulator !

p41d_page3

De volgende mogelijkheden kunnen deel uitmaken van een simulator training sessie van 1 uur:

  • Gereed op de baan met draaiende motoren om gelijk te kunnen oefenen van uw flight skills met daarin opgenomen het opstijgen, het flight level vliegen en natuurlijk de landing al dan niet automatisch uitgevoerd, dit alles naar eigen inzicht en wensen.
  • Indien gekozen met begeleiding van instructeur dan tijdens de gehele vlucht advies kunnen vragen of wensen kenbaar kunnen maken die dan al dan niet uitgevoerd worden.

Voor een simulator training sessie langer dan 1 uur kunnen de volgende aspecten in aanmerking komen om behandeld en uitgevoerd te worden:

  • Opstarten van het vliegtuig in “cold en dark” situatie,
  • het programmeren van de FMS/CDU,
  • het vliegen in real time met de daarbij behorende weer condities,
  • het oefenen van het oplossen van systeem failures gedurende de vlucht.

Voor meer informatie neem contact op of maak direct een reservering hier op deze website.